31 Ocak 2013 Perşembe

RIHANNA İSTANBUL'A GELİYOR

Vodafone İstanbul Calling Festival çatısı altında yer alan Rihanna'nın İstanbul konseri, 30 Mayıs akşamı   Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Pozitif Live haberi Twitter hesabından yapılan “Rihanna, Vodafone Istanbul Calling kapsamında 30 Mayıs Perşembe akşamı Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda” açıklamasıyla duyurdu.

İstanbul'daki ilk konserini 2010 yılında veren dünyaca ünlü şarkıcının, ikinci konserinin biletleri 5 Şubat'tan itibaren satışa çıkacak.



2013’te Diamonds World Tour ile Avrupa’ya geliyor.  8 Mart’ta Amerika’da 28 şehirde sahne alacak Rihanna sonrasında Avrupa’yı ele geçirecek. Avrupa turnesi İspanya’nın Bilboa şehrinde 26 Mayıs’ta başlıyor ve sırasıyla Avusturya,Türkiye, Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hollanda, Norveç, Portekiz, İşveç ve İngiltere’de sahne alacak.

Rihanna konserinin biletleri; Biletix satış noktaları, www.biletix.com , Garanti Paramatikleri ve Babylon gişelerinden satın alınabilecek.

KATEGORİ ÜCRET

Diamond Stage ( Sahne Önü) 500 TL
Kategori 1 ( Oturma Düzeni) 285 TL
Kategori 2 (Oturma Düzeni) 227 TL
Kategori 3 ( Oturma Düzeni) 180 TL
Kategori 4 ( Saha İçi- Ayakta) 135 TL
Kategori 5 (Oturma Düzeni) 117 TL

* bilet fiyatlarına biletix hizmet bedeli dahil değildir.

30 Ocak 2013 Çarşamba

TÜRKİYE'Yİ SARAN ÇILGINLIK; FOMFİZ


Planking, Owling, Batmanning derken aynı pozda fotoğraf çekme çılgınlığına bir yenisi de Türkiye’den eklendi.

Yeni çılgınlık Şubat dizi ekibi tarafından, sosyal paylaşım sitesi Instagram’da #fomfiz hashtag’iyle başlatıldı.

Fomfiz pozu için fotoğrafı çeken kişi, elini poz veren kişinin omzuna koyuyor ve bu anı fotoğraflıyor.
Şubat dizinde rol alan oyunculardan Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Türkü Turan, Damla Sönmez, Tansu Biçer gibi isimlerin fotoğraflarıyla başlayan bu akıma dizinin hayranları ve diğer Instagram kullanıcılarının da katılmasıyla hızla yayıldı.