27 Kasım 2012 Salı

STING'DEN SERKAN ÇAĞRI SÜRPRİZİ


Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Sting, İstanbul konserinde sahneye Serkan Çağrı'yı çağırarak hayranlarına sürpriz yaptı.

"Back to Bass" turnesi kapsamında dün akşam İstanbul Ataköy Atletizm Arena’da İstanbullu hayranlarıyla buluşan Sting’i yaklaşık 15 bin kişi dinledi.


6 yıl aradan sonra Türk müzikseverlerle buluşan Sting, Leon filminin müziği “Shape Of My Heart” ve “English Man In New York” gibi birçok şarkısını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Sting, şarkılarıyla olduğu kadar sıcacık tebessümü ve kaslı vücuduyla da Türk seyircisini kendine hayran bıraktı.

Sadece beş enstrümanla yaklaşık 2 saat süren konserde Sting’e gitarda Dominic Miller, davulda Vinnie Colaiuta, klavyede David Sancious ve elektronik kemanıyla Peter Tickell eşlik etti. Vokalde ise Jo Lawry vardı. Kemanıyla şarkıları renklendiren Peter Tickell’ın performansı gecenin unutulmazları arasına adını yazdırdı.

SERKAN ÇAĞRI'YLA “DESERT ROSE” DÜETİ

Sanatçının en beğenilen parçalarından biri olan "Desert Rose"a klarnet virtüözümüz Serkan Çağrı eşlik edince, salonu dolduran kalabalık kendinden geçti. İngiliz şarkıcı performansı ve sürpriziyle, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Back to Bass turnesiyle sahnelerdeki 25'inci yılını kutlayan Sting’i izlemeye gelenler arasında İzel, Nilüfer, Ümit Karan gibi ünlü isimler de vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder