10 Mart 2013 Pazar

METİN SEREZLİ HAYATINI KAYBETTİ


METİN VE NEVRA SEREZLİ ÇİFTİNİN “MUTLU SONU”

2013’ün ilk üç ayında aldığımız ölüm haberlerine 10 Mart Pazar sabahı bir yenisi daha eklendi ve usta sanatçı Metin Serezli, hayatını kaybetti.

Sanat ve gösteri dünyasının hızlı başlayıp hızlı biten evliliklerine inat 45 yıllı deviren bir çiftin hikayesinin “mutlu son”uydu bu…

45 yıldır aynı yastığa baş koyan Nevra ve Metin Sezrezli çifti, ölüm onları ayırana dek bir ömür geçirdiler. Nikah masasına oturan herkes gibi bir yemin ettiler ve bu yemini tuttular...

Eşinin son anına kadar yanında olan Nevra Serezli, hayat arkadaşının ardından "Bu sabah 07.10'da son nefesini verdi. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum, çok üzgünüm" dedi.


YATAĞA KÜS GİRMİYORUZ


Bir birlerine aşk ve sevgiyle bağlı olan çift, birçok kez aynı sahneyi de paylaşan iki sanatçı 1966 yılında tanıştı, 1968’de evlendi. Bu evlilikten Selim ve Murat adını verdikleri iki oğulları oldu. Murat Serezli, anne ve babası gibi oyunculuğu seçti.

Hem dost hem iş arkadaşı hem de eş olan Serezli çifti, evliliklerinin bu derece sağlıklı olmasını sırrını bir röportajlarında “kavga etsek bile yatağa küs girmiyoruz” sözleriyle açıklamıştı.

Herkese örnek olması gereken bu evlilik, Metin Serezli’nin 10 Mart sabahı evinde hayatını kaybetmesiyle son buldu.

Hepimizin sevgilimizin son nefesini verene kadar yanında olacağı kadar mutlu bir evliliği olması dileğiyle..









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder