26 Ekim 2012 Cuma

IRON MAN 3'ÜN FRAGMANI YAYINLANDI


“Iron Man 3” ile dünyanın en sevdiği milyarder, süper kahraman Tony Stark’ın beyazperdedeki maceraları devam ediyor. 17 Mayıs’ta vizyona girmesi beklenen filmin fragmanı yayınlandı.

Iron Man, Iron Man 2 ve yine Marvel Studios’un rekor kıran Yenilmezler’i dahil olmak üzere Robert Downey Jr.'ı dördüncü kez Tony Stark olarak izleyeceğiz.



Ünlü bir mucit ve milyoner olan Tony Stark’ın kendisi için tasarlarladığı demir zırhla tüm zamanını insanlığı korumaya adayan eğlenceli bir karakter. Tony Stark ve arkadaşlarının maceraları, "Iron Man" hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatmayı vaadediyor.

Shane Black’in yönetmenliğini üstlendiği Iron Man 3’ün senaryosu ise Drew Pearce'e ait. Filmde Downey Jr.'a Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Ben Kingsley, Guy Pearce, Rebecca Hall, James Badge Dale ve Ashley Hamilton isimleri eşlik ediyor.


20 Ekim 2012 Cumartesi

25'LİK DELİKANLILAR


Bu konseri 10 bin kişi izledi

Dünyaca ünlü hard rock grubu Scorpions, dün akşam Küçükçiftlik Park’ta İstanbullu rock müzik severlerle buluştu.

1965'te, Alman gitarist Rudolf Schenker tarafından kurulan Scorpions’un her yaştan hayranı, konser alanına saatler öncesinde gelip uzun kuyruklar oluşturdu. Ünlü gruptan evvel Ayşe Saran'ın sahne aldığı Küçükçiftlik Park’ta geniş bir yaş skalası vardı. Öyle ki anne-babalar yanlarında 20’li yaşlardaki çocuklarıyla gelmişti grubun şarkılarına eşlik etmeye.



















UNILIFE organizasyonuyla gerçekleşen gecede Scorpions, sahneye görkemli bir çıkış yaptı. Scorpions’un kısacık bir belgeseli yayınlandıktan sonra grubun bateristi James Kottak’ın bulunduğu alan asansörle yükseltildi ve Kottak İstanbul’u yukarıdan selamladı. Scorpions’un diğer üyeleri ise asansörün altında açılan kapıdan çıktı. Grubun vokalisti Klaus Meine Türkçe “İyi akşamlar İstanbul” sözleriyle müzikseverleri selamladı..

Küçükçiftlik Park, birçoğu alanı dolduran 10 bin kişiyle yaşıt, hatta belki de daha büyük  “Send Me An Angel”, “Still Loving You”, “Hurricane”, “Always Somewhere”, “Humanity” gibi şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

2010'da başlayan Fareweel turnesi kapsamında İzmir’in ardından İstanbullu hayranlarıyla buluşan Scorpions iki saatlik performansıyla hayranlarını büyüledi.

25’LİK DELİKANLILAR

Sahnede 50’li yaşların üzerindeki grup üyeleri değil, 25’li yaşlarında delikanlılar vardı sanki… Ruhları genç olan Scorpions üyelerinin sahnedeki enerjileri çok etkileyiciydi.

"SARI AY"IN İÇİNE GİRECEKSİNİZ

Dört tarafı seyircilerle çevrili bir sahne… Ve sizi bir anda oturduğunuz koltuktan alıp, hikayenin içine çeken muhteşem bir oyun…

Bir birinden başaralı dört oyuncu, dört pembe sandalye ve bir şapka etrafında gelişen olaylar silsilesine kapılıp gideceğiniz Sarı Ay, Dot’un yeni oyunu.


Genç oyuncu Su Olgaç’ın hayat verdiği “Sessiz Leila” ile Kaan Turgut’un canlandırdığı “Lee Macalinden”in yaşadıklarıyla ruh hallerini irdeleyen “Sarı Ay” müzikleri ve koreografisiyle de sizi etkisi altına alacak. Gizem Erdem, İbrahim Selim, Kaan Turgut ve Su Olgaç’ın rol aldığı oyunda, oyuncular kimi zaman yerde sürünüyor, kimi zaman uçuyor, kimi zaman koşuyor. Bu nefes kesen koreografi ve hikayeye kapılıp bir anda kendinizi oyunun içinde bulacağınıza şüpheniz olmasın.

Tüm oyuncuların performansı takdire şayan, ama Su Olgaç'ın mini minnacık bedeniyle sergilediği performans gerçekten göz dolduruyor. Kah utangaç bir genç kız, kah ateşli bir kadın, kah gözyaşlarını görebildiğiniz bir sevgili... Olgaç, kelimenin tam anlamıyla harikulade bir oyunculuk sergiliyor.


David Greig yazdığı ve 70 dakika boyunca bir an bile adrenalinin düşmeği “Yellow Moon”un, çeviri ve yönetmenliğini Dot’un Süpernova oyunuyla tanıdığımız başarılı tiyatro oyuncusu Pınar Töre’ye ait.

Hikayemiz; hiç başından çıkarmadığı şapkası uğruna katil olan “Lee Macalinden”in çapkın gülüşü ve “Geliyor musun, yoksa geliyor musun” sorusuna karşı koyamayan “Sessiz Leila”nın teklifi geri çevirememesiyle başlıyor ve sürüp gidiyor…

İlk gösterimi 26 Eylül’de yapılan “Sarı Ay”ı yeni izleme fırsatı bulduğum için üzgünüm, ama ne derler bilirsiniz “Geç olsun, güç olmasın.”

“Sarı Ay”ı Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri, saaat 21.00'de Dot’ta izleyebilirsiniz. Bilet fiyatları ise tam 50 TL, öğrenci 25 TL.

5 Ekim 2012 Cuma

"YALNIZLIK" SOSYAL MEDYADA OLAY YARATTI


Cem Adrian’ın "Yalnızlık" klibi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Twitter kullanıcılarının klibin yasaklanması için başlattığı kampanyaya Cem Adrian tepki gösterdi.

Sanatçı Cem Adrian’ın son albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nde yer alan "Yalnızlık" şarkısına çektiği klip #CemAdrianinKlibiYasaklansin başlığıyla Twitter’da trend topic (TT) listesine girdi.

Sosyal medya kullanıcıları, mastürbasyon yapan bir gencin görüntülerinin yer alması nedeniyle klibin yasaklanması istedi. Klipte bu gencin dışında Cem Adrian, manken Didem Soydan ve bir travesti rol aldı.



‘Yanlızlık’ın klibi TT listesine girince Cem Adrian kişisel hesabından, “Yasaklanacak olan klibim değil, Bir gün bunları dahi ‘yazabilme özgürlüğünüz’ olacak” mesajıyla klibin yasaklanması için başlatılan kampanyaya tepki gösterdi.