20 Ekim 2012 Cumartesi

25'LİK DELİKANLILAR


Bu konseri 10 bin kişi izledi

Dünyaca ünlü hard rock grubu Scorpions, dün akşam Küçükçiftlik Park’ta İstanbullu rock müzik severlerle buluştu.

1965'te, Alman gitarist Rudolf Schenker tarafından kurulan Scorpions’un her yaştan hayranı, konser alanına saatler öncesinde gelip uzun kuyruklar oluşturdu. Ünlü gruptan evvel Ayşe Saran'ın sahne aldığı Küçükçiftlik Park’ta geniş bir yaş skalası vardı. Öyle ki anne-babalar yanlarında 20’li yaşlardaki çocuklarıyla gelmişti grubun şarkılarına eşlik etmeye.



















UNILIFE organizasyonuyla gerçekleşen gecede Scorpions, sahneye görkemli bir çıkış yaptı. Scorpions’un kısacık bir belgeseli yayınlandıktan sonra grubun bateristi James Kottak’ın bulunduğu alan asansörle yükseltildi ve Kottak İstanbul’u yukarıdan selamladı. Scorpions’un diğer üyeleri ise asansörün altında açılan kapıdan çıktı. Grubun vokalisti Klaus Meine Türkçe “İyi akşamlar İstanbul” sözleriyle müzikseverleri selamladı..

Küçükçiftlik Park, birçoğu alanı dolduran 10 bin kişiyle yaşıt, hatta belki de daha büyük  “Send Me An Angel”, “Still Loving You”, “Hurricane”, “Always Somewhere”, “Humanity” gibi şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

2010'da başlayan Fareweel turnesi kapsamında İzmir’in ardından İstanbullu hayranlarıyla buluşan Scorpions iki saatlik performansıyla hayranlarını büyüledi.

25’LİK DELİKANLILAR

Sahnede 50’li yaşların üzerindeki grup üyeleri değil, 25’li yaşlarında delikanlılar vardı sanki… Ruhları genç olan Scorpions üyelerinin sahnedeki enerjileri çok etkileyiciydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder