4 Şubat 2012 Cumartesi

YILDIZ OLMAK İSTEYEN BEŞ GENCİN HİKAYESİ: SÜPERNOVA



Murat Daltaban önderliğindeki Tiyatro Dot, yeni oyunları Beautiful Burnout / Süpernova ile G-Mall’da açtıkları yeni salonda tiyatroseverlerle buluşuyor.

Bryony Lavery'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Daltaban’ın yaptığı, Süpernova’nın kadrosunda; genç kızların yeni gözdesi Hakan Kurtaş, Cemil Büyükdöğerli, Tuğrul Türek, Pınar Töre, Emre Yetim, Ünal Silver ve Berrak Kuş yer alıyor.

Oyuncular, sahneyi ringe çeviren Süpernova için tam 1 buçuk yıl Veysel Karani Demircioğlu’ndan boks eğitimi aldı. Süpernova’nın dans ve koreografi çalışmaları ise 8 ay sürdü. Anlayacağınız uzun bir çalışmanın ürünü Süpernova.

İzleme fırsatı bulursanız siz de göreceksiniz, oyuncular aldıkları eğitimin hakkını sonuna kadar veriyor. Oyun boyunca antrenmanda olan oyuncularımız; ip atlıyor, şınav çekiyor, kavga ediyor, hayata ve birbirlerine küfürler yağdırıyor haliyle de ter içinde kalıyor. Özellikle dört erkek arasında eğitim alan kadın bir boksörü canlandıran ve saç tarzı, dövmeleri  ve küfürleriyle rolüyle bütünleşen Pınar Töre’nin performansı göz dolduruyor.

Süpernova; diğer yaşıtlarına ayak uyduramayan bir grup gencin kendini ispatlayabilmek verdikleri yıldız olma savaşını anlatıyor.

Beautiful Burnout / Süpernova, Şubat ayı boyunca her Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi  Maçka G-Mall’da sahnelenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder