23 Eylül 2012 Pazar

GÖKÇE BİLE KURTARAMAYACAK

Malum yeni sezon başladı, eskisiyle yenisiyle birçok dizi start verdi, vermeye de devam ediyor.

Bu yılın iddialı yapımlarından biri de başrollerini Gökçe Bahadır, İlker Kaleli, Nik Xhelilaj, Uğur Polat gibi isimlerin paylaştığı Kayıp Şehir...

Sezen Aksu’nun müzikleriyle destek verdiği dizi, ilk fragmanını izleyen birçok kişi de olduğu gibi bende de ‘bu sezonun dizisi budur’ izlenimi uyandırsa da ilk bölümde idare etmeye çalıştığım, ikinci bölümden sonra da böyle giderse üçüncüyü izlemeyeceğim dediğim bir yapım..


Yine başına gelmeyen kalmayan bir aile, bu kadar da olmaz dedirten olaylar.. Dayanamıyorum böyle acıtasyonu bol dizilere.. Ailesi zor durumda olan İrfan’ın yaptıkları akıllara zarar..  


Sağlam bir oyuncu kadrosu var, özellikle Gökçe Bahadır oyunculuğuyla tabir-i caizse göz dolduruyor. Yaprak Dökümü’nde de başarılıydı tabii ki, ama ‘Aysel’ karakteri daha bir yakışmış. Küfürler, kıyafetler hiç yavan durmuyor. Ama bana öyle geliyor ki Gökçe Bahadır da kurtaramayacak bu diziyi..

Son sözümse Uğur Polat’a.. Başarılı bir tiyatrocu olarak tanıdığım, tek kişilik oyunlarındaki performansıyla hayran olduğum Polat, bu rolün hakkını veremiyor sanki..

Bi’ sirkelen bi’ kendine usta..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder